Dakdekker Amsterdam

Het vak van de dakdekker is met de komst van meer keuzenmogelijkheden voor op het dak breder geworden. Nog altijd is een van de meest voorkomende werkzaamheden van de dakdekker het herstellen van daken bij een lekkage. Dakdekkersbedrijf Droog, dakdekker Amsterdam e.o. helpt snel bij dak lekkage, en voert daarnaast een breed pakket overige dakdekkersdiensten uit. Met als specialisatie dakrenovatie.

  • Totale dakrenovatie
  • Lood- en zinkwerk aan daken
  • Aanbrengen en onderhoud aan dakgoten
  • Opsporen en verhelpen van dak lekkage
  • Aanleggen van groendaken
  • Aanleggen en vervangen van pannendaken
  • Aanleg en onderhoud shingledaken
  • Realisatie en onderhoud platte daken
  • Dakdekken na plaatsing dakkapel of uitbouw

Wat doen wij als dakdekker?

Alles wat met het aanleggen, onderhouden en herstellen van daken te maken heeft kunt u door ons laten verzorgen. Ook schilderwerk, werk aan kozijnen, gevelbekleding en voegwerk, stucwerk of het impregneren van metsel- en voegwerk worden door ons professioneel en kundig aangepakt.

Is uw pand toe aan totale dakrenovatie?

Wij zijn gespecialiseerd in totale dakrenovatie aan alle mogelijke woningen en voor alle mogelijke type daken. We gaan uiteraard uit van uw wensen, maar zullen u ook voorzien van advies over de bouwconstructie en wat oorspronkelijk bij de woning past. Bijkomend timmerwerk, schilderwerk, isolatiewerk en impregnatie wordt door onze eigen vakmensen uitgevoerd. Naast ‘alles onder één dak’, goed advies en degelijk vakwerk mag u rekenen op een aangename prijsstelling.

Groendaken

Groendaken zijn milieuvriendelijk die zich ook zeer goed thuis voelen op stedelijke daken, zoals in Amsterdam. Groendaken zien er fraai uit en zorgen voor een duurzame isolatie. Wij verzorgen eco-roofs, mos- of sedumdaken. Wanneer u een groendak overweegt helpen wij u met advies en realisatie. Ook kunnen wij u adviseren over subsidiemogelijkheden.

Platte daken

EPDM-membraan, bitumendakbedekking en PVC kunststof dakbedekking worden door ons aangelegd en, indien nodig of gewenst, gerepareerd of onderhouden. Wat uw wensen ook zijn rondom de bekleding en aankleding van uw platte dak, wij klaren de klus!

Dak lekkage verhelpen in Amsterdam?

Een kleine lekkage kan in de loop der tijd voor grote schade zorgen. Ziet u kenmerken van dak lekkage zoals vochtplekken of schimmel? Vaak is de schade achter de muur of het plafond waar u de schade aanzienlijker dan op het eerste gezicht zichtbaar is. Wacht daarom nooit te lang bij dak lekkage, maar bel bij dak lekkage in Amsterdam met ons bedrijf! Wij komen snel ter plaatse voor een inspectie, advies en een vrijblijvende offerte en/of directe dak reparatie.

Dakgoten, zink- en loodwerk

Dakgoten, zink- en loodwerk kan door ons worden vervangen, worden geplaatst bij nieuwbouw, en worden onderhouden of gerepareerd bij schade.

Uw dakdekker Amsterdam!

Neem voor al uw vragen over onze werkzaamheden en prijzen contact met ons op via 06 – 2274 1160 Krijgt u onze voicemail dan staan we ergens op het dak, maar bellen u in dat geval zo snel mogelijk terug. Mailen kan ook: info@droogdak.nl of ons contactformulier in.

  Dakdekker Amsterdam