Dakdekker Enkhuizen

Droog Dak is een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf door wie u alle mogelijk dakdekkerswerkzaamheden kunt laten uitvoeren. Vanuit onze locatie in Enkhuizen verzorgen wij dakwerken in de gehele regio tussen Enkhuizen en Amsterdam. Wij zijn met name gespecialiseerd in dakrenovatie.

Inmiddels zitten we sinds 2000 ‘in het vak’. Op onderhoudsinspecties na, is het uitgangspunt van al onze werkzaamheden als dakdekker, is dat wij u zo min mogelijk van dienst behoren te zijn. Op basis van veel ervaring en gedegen vakmanschap leveren wij dakwerken waarmee uw woning of bedrijf jarenlang voorzien is van goed gesloten, goed gelegd en fraai uitziende dakbedekking.

Wij zijn uw dakdekker Enkhuizen voor:

  • Totale dakrenovatie
  • Lood- en zinkwerk aan daken
  • Aanbrengen en onderhoud aan dakgoten
  • Opsporen en verhelpen van dak lekkage
  • Aanleggen van groendaken
  • Aanleggen en vervangen van pannendaken
  • Aanleg en onderhoud shingledaken
  • Realisatie en onderhoud platte daken

Van goot tot totale dakrenovatie

We houden van aanpakken! Wij zijn dan ook met name gespecialiseerd in totale dakrenovatie. Vertoont het dak van uw woning of zakelijk pand lekkage? Wordt het tijd om de plannen voor dakisolatie door te voeren of wilt u uw standaard dak vervangen voor een groendak? Laat u dan door ons adviseren over de mogelijkheden.

Naast dakwerkzaamheden kunt u door ons ook overige werkzaamheden aan de buitenkant van uw huis voor u uit zoals het gootreiniging of het aanbrengen van dakgoten, schilderwerken, timmerwerken en impregnatie van stenen en voegen. Samenwerken met één firma werkt tenslotte wel zo betrouwbaar, kostenbesparend en efficiënt!

Over Dakdekkersbedrijf Droog

Goed dakwerk leveren is een expertise. Het is uitermate belangrijk dat u zonder meer op de kennis en betrouwbaarheid van uw dakdekkersbedrijf kunt rekenen. U kunt rekenen op een uitgebreide dienstverlening, deskundig advies, en een betrouwbare, nette manier van werken. Uiteraard is ook de prijs belangrijk. Dakdekkersbedrijf werkt prijs-concurrent met behoudt van een hoge kwaliteitsstandaard.

Offerte aanvraag dakdekker Enkhuizen

Wilt u een dak lekkage melden? Informatie over dakrenovatie of snel meer weten over onze dakwerken, of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Wilt u meer informatie over een nieuw dak, dakwerkzaamheden en/of dakdekkersdiensten rondom dakonderhoud? Neem dan contact op met Dakdekkersbedrijf Droog in Enkhuizen. U bereikt ons via 06 – 2274 1160 Tijdens dakwerkzaamheden kunnen we uit oogpunt van veiligheid niet altijd direct de telefoon opnemen. Krijgt u onze voicemail? Zodra we onze handen vrij hebben bellen wij u terug!

U kunt ons ook per mail bereiken info@droogdak.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

    Dakrenovatie Hoorn