Dakdekker Hoorn

Allround dakdekker Hoorn, bescherming van plus alles rondom uw dak!

Dakdekkersbedrijf Droog, dakdekker Hoorn e.o. heeft dakdekkers vak-ervaring die teruggaat tot het jaar 2000. Met name zijn wij gespecialiseerd in totale dakrenovatie binnen de particulieren sector. Is uw project minder omvangrijk? Zoekt u bijvoorbeeld een dakdekker in Hoorn die uw lekkende dak kan repareren, die de dakgoten vervangt of die het dak mooi aansluitend herstelt na aanbouw of plaatsen van een dakkapel? Alle werkzaamheden rondom het dak worden door ons snel, vakkundig, netjes en betrouwbaar uitgevoerd.

Dakdekker Hoorn voor totale dakrenovatie en meer, waaronder:

    • Dakonderhoud en reparatie lekkende daken
    • Plaatsing en onderhoud dakgoten
    • Timmerwerk en schilderwerk aan en rondom daken en dakkapellen
    • Plaatsen mosdaken, sedumdaken en eco-roofs

Dak lekkage

Veel van onze werkzaamheden bestaan uit het herstellen van lekkende daken. Achterstallig onderhoud is, naast stormschade en ongeoorloofd gebruik van platte daken de meest voorkomende oorzaak van dak lekkage. Lekt het dak van uw pand? De bron kan flink verwijderd zijn van de plaats waar de lekkage binnenshuis zichtbaar wordt. Wij speuren deze bron op en zorgen voor effectief herstel bij dak lekkage.

Allround dakdekker

Een dak bestaat uit meerdere materialen die elk op hun eigen manier verwerkt en beschermd moeten worden tegen weersinvloeden. Wij vinden het daarom niet meer dan logisch dat we ons in de markt zetten als allround dakdekker. Niet alleen het waterdicht maken van daken, maar ook timmerwerk, schilderwerk en het impregneren van stenen en voegen wordt door ons uitgevoerd voor een mooi en sterk resultaat. Alles van A tot Z rondom dakwerk voeren wij graag voor u uit.

Prijsinformatie dakdekker Hoorn

Al heel wat jaren staan wij bekend als vakkundige, allround dakdekker voor Hoorn en omgeving. Wilt u dak lekkage melden, heeft u plannen voor dakrenovatie of overweegt u dakisolatie? Wilt u een dakkapel plaatsen of zoekt u een goede, betrouwbare dakdekker voor nieuwbouw?
Neem voor al uw vragen over onze werkzaamheden en prijzen contact met ons op via 06 – 2274 1160 Krijgt u onze voicemail dan staan we ergens op het dak, maar bellen u in dat geval zo snel mogelijk terug. Mailen kan ook: info@droogdak.nl of ons contactformulier in.

    Dakdekker Hoorn