Dakdekker Lelystad

Droog dakdekker Lelystad, top in dakwerken!

Het verschil tussen goed en top! zit hem in de details. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit de filosofie dat uw dak uw woning en uw gevoel van veiligheid voor járen moet waarborgen. Dakwerkzaamheden, maar ook werkzaamheden aan goten, gevels, en bijkomende timmerwerken en schilderwerken worden door ons zeer vakkundig en met de groots mogelijke zorg uitgevoerd.

Wij zijn uw dakdekker Lelystad voor totale dakrenovatie en dakwerken voor pannendaken, shingledaken en platte daken waaronder:

  • Lood- en zinkwerk
  • Aanbrengen en onderhoud dakgoten
  • Dak lekdetectie
  • Dak reparatie
  • Aanleg groendaken
  • Totale dakrenovatie
  • Alle bijkomende timmer- en schilderwerken

Dakwerken en timmerwerken door één firma

Dakwerken komen zelden alleen. Bij het repareren van daken, het verhelpen van dak lekkage of het vervangen van pannendaken of het isoleren van daken zijn ook vaak schilder- en timmerwerken nodig. Hiervoor een andere firma inschakelen is bij Dakdekkersbedrijf Droog, dakdekker Lelystad e.o. niet nodig. Uw dakwerken en bijkomende werkzaamheden aan goten, gevels of het impregneren van gevels voegen wordt door één firma uitgevoerd. Dit werkt snel, prettig en efficiënt. Het voordeel betaalt zich terug in gemak en in kostenbesparing!

Gespecialiseerd in dakrenovatie

De vakmensen van Dakdekkersbedrijf Droog, dakdekker Lelystad, e.o. werken al meer dan 20 jaar ‘op het dak. In der loop der jaren hebben we ons met name gespecialiseerd in totale dakrenovatie. Dit bij zowel hellende daken als platte daken. Is uw pand toe aan een nieuw dak of dakrenovatie ten behoeve van dakisolatie? Wij zorgen ervoor dat het dak (opnieuw) in topconditie komt!

Dak lekkage

Dakdekkersbedrijf Droog helpt u bij goed dakonderhoud, dakrenovatie, onderhoud aan goten en alle bijkomende werkzaamheden. Bij dak lekkage zijn we snel ter plaatse, maar we helpen u ook met dak-preventie. De meest voorkomende oorzaak van dak lekkage is slecht onderhoud. Verstoppingen, schade of slijtage kunnen zorgen voor een lekkage. Het vervelende van waterlekkage aan het dak is dat de schade die u binnen ziet zelden direct op de plaats van de lekkage optreedt. Vermoedt u lekkage vanuit het dak, een dakkapel of goot? Bent u onzeker over de staat van uw dak? Vraag dan naar onze dak lekdetectie. Ook kunt u kiezen voor jaarlijks onderhoud waarmee u verzekerd bent van een goed onderhouden dak.

Offerte dakdekker Lelystad

Heeft u behoefte aan een goede dakdekker voor dakwerken in Lelystad? Vraag dan vandaag nog naar onze mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.
U bereikt ons via 06 – 2274 1160 Tijdens dakwerkzaamheden kunnen we uit oogpunt van veiligheid niet altijd direct de telefoon opnemen. Krijgt u onze voicemail? Zodra we onze handen vrij hebben bellen wij u terug!
U kunt ons ook per mail bereiken info@droogdak.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

  Dakdekker Lelystad