Dakrenovatie Hoorn

Dakdekkersbedrijf Droog is actief op het gebied van dakrenovatie, dakisolatie, zinkwerk en hout- en schilderwerk rondom daken in Hoorn en omgeving. Onze zeer ervaren professionals werken vakkundig, met enthousiasme en secuur. Als vak-bedrijf voor Hoorn en omgeving garanderen wij dakwerken van hoge kwaliteit.

  • Dakrenovatie
  • Dakisolatie
  • Zink- en gootwerk
  • Alle bijkomende timmer en schilderwerken
  • Coating/impregnatie dakwerk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Redenen voor dakrenovatie

Geen enkel deel van het huis wordt zo blootgesteld aan weer en wind en levende organismen als het dak. Niettemin wordt de noodzaak van dakrenovatie vaak onderschat. Men is bang voor de hoge kosten, voor de rompslomp of weet eenvoudig niet waar betrouwbare informatie en voorstellen gehaald kunnen worden. Pas wanneer het de spuigaten uitloopt met heftige lekkages of torenhoge energierekeningen wordt tot actie over gegaan. Ook komt dakrenovatie vaak voor bij de aankoop van een oudere woning. In die gevallen is renovatie voor het betrekken van de woning vaak een logische stap.

Wat is het voordeel van dakrenovatie?

Bij dakrenovatie in combinatie met dalen de energiekosten. Vaak is subsidie mogelijk en uiteraard kan ook de hogere schoonheid en verkoopwaarde van de woning een voordeel zijn. Daarnaast is de wetenschap te leven onder een veilig, goed isolerend en fraai dak van toegevoegde waarde op het woongenot.

Dakrenovatie oud pand

Hoorn kent prachtige oude woningen. Bij dakrenovatie vraagt dit om een goed gespecialiseerd bedrijf. Werkelijk oude gebouwen of monumentale panden vragen om dakrenovatie van ervaren dakdekkers. Dit heeft te maken met de dakconstructie die niet zo recht meer is als jongere gebouwen. Ook kunnen de spanten en voegen slijtage en scheuren vertonen. Wij hebben voldoende vakkennis en ervaring in huis om ook oude panden op de juiste manier te voorzien van dichtende dakrenovatie. Daarnaast zijn wij een allround dakdekkersbedrijf voor dakrenovatie in Hoorn. Ook timmerwerk, schilderwerk, coating en zinkwerk aan oudere panden worden door ons vakkundig uitgevoerd.

Heeft u vragen over dakrenovatie?

Heeft u vragen over dakrenovatie, dan beantwoorden wij die graag. Wij hebben veel ervaring in dakwerken en dakrenovaties in Hoorn en omgeving. Wij helpen u met goed advies, een efficiënte manier van werken en eerlijke prijzen.
Neem voor al uw vragen over onze werkzaamheden en prijzen contact met ons op via 06 – 2274 1160 Meestal zijn we ergens op het dak aan het werk, maar indien u onze voicemail inspreek bellen we zo spoedig mogelijk terug. Mailen kan ook: info@droogdak.nl of ons contactformulier in.

  Dakrenovatie Hoorn