Dakrenovatie Lelystad

Dakrenovatie Lelystad, uw dak weer in topconditie!

Een goed geplaatst dak verkeerd tussen de 25 en 30 jaar in goede conditie. Het regelmatig laten uitvoeren van dak inspectie en dakonderhoud kan deze periode aanzienlijk verlengen. Vertoont het dak lekkage, ontsnapt er veel te veel duurbetaalde energie via een geïsoleerd dak naar buiten of is er groene aanslag en/of slijtage te zien, dan is het tijd voor dakrenovatie. Dakdekkersbedrijf Droog voert Dakrenovatie uit in Lelystad en omgeving. Wij zijn een professioneel bedrijf met veel ervaring in zowel totale dakrenovatie als dakrenovatie na bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel of uitbouw.

  • Totale dakrenovatie alle type daken
  • Aanbrengen dakisolatie
  • Stormschade herstel daken
  • Allround dakdekkersbedrijf
  • Gespecialiseerd in totale dakrenovatie

Alles voor een goed functionerend dak

De primaire functie van een dak is het pand beschermen tegen alles wat via het dak van buiten naar binnen wil. In de meeste gevallen wordt hierbij gedacht aan weersinvloeden die stormschade of waterschade aan het dak kunnen toebrengen. Minder vaak wordt gedacht aan micro-organismen die de dakbedekking, of dit nu pannen zijn, SBS Styreen Butadieen Styreen), APP (A-tactisch Poly Propyleen) of sedum, schade kunnen aanrichten aan de conditie van het dak. Wanneer u er vroeg bij bent kan deelrenovatie of bijvoorbeeld het coaten van dakpannen nog een optie zijn. In veel gevallen is bij ouderdom, slijtage, breuk of het ontbreken van een goede isolatielaag totale renovatie van het dak de beste optie.

Gespecialiseerd in totaal dakrenovatie

Wanneer u voor een ingrijpende klus staat als dakrenovatie voor uw pand in Lelystad, dan is het prettig wanneer u met één partner kunt werken. Dakdekkersbedrijf Droog is gespecialiseerd in totale dakrenovatie. Dit wil zeggen niet alleen het dakwerk zelf, maar alles wat daarbij komt kijken wordt door één bedrijf vakkundig voor u gecoördineerd en uitvoerd. Wij verzorgen dakrenovatie, maar ook bijkomend zink- en gootwerk, timmerwerk en schilderwerk. Alles wordt netjes en efficiënt uitgevoerd door één vakkundig team.

Vraag uw vrijblijvende offerte dakrenovatie Lelystad vandaag nog aan!

Vertrouw uw dakrenovatie toe aan een gecertificeerd dakdekkersbedrijf! Op basis van onze jarenlange ervaringen en gedegen vakkundigheid voorzien wij u van goed advies, een efficiënt (dus kostenbesparend) plan van aanpak en doen u een prima prijsvoorstel.
Neem voor al uw vragen over onze werkzaamheden en prijzen  contact met ons op via 06 – 2274 1160 Krijgt u onze voicemail dan staan we ergens op het dak, maar bellen u in dat geval zo snel mogelijk terug. Wilt u liever mailen, richt dan uw vraag aan info@droogdak.nl of maak gebruik van ons online contactformulier.

  Dakrenovatie Lelystad