Dakterras Enkhuizen

Uw dakterras Enkhuizen…Extra ruimte bovenop uw woonplezier
Heeft uw woning een uitbouw met plat dak of heeft de woning zelf een plat dak, en wilt u deze ruimte benutten als dakterras? Wij helpen u graag bij de realisatie van een goed en veilig dakterras. Vraag vandaag nog informatie bij ons aan en u geniet binnenkort ontspannen van extra m2 inclusief uw privéuitzicht over Enkhuizen.

    • Dakterrasaanleg Enkhuizen e.o.
    • Geregeld van vergunning tot schilderwerk
    • Meer dan 20 jaar ervaring

Waarom zou u de ruimte die een plat dak biedt niet benutten? Een dakterras biedt prachtige mogelijkheden om de uitstraling van uw huis te verfraaien en de kwaliteit van wonen te verhogen. Dakterras leveren naast meer bruikbare m2 in uw woning ook een bijdrage aan een fraaier straatbeeld en, wanneer u van uw dakterras een groene oase maken, een groenere toekomst. Voelt u iets voor de vele voordelen van het dakterras dan is de eerste stap een goed gesprek met een gekwalificeerd dakdekkersbedrijf dat uw dakterras in Enkhuizen voor u kan verzorgen.

Alles geregeld

Dakdekkersbedrijf Droog heeft meer dan 20 jaar ervaring in dakwerken. We combineren techniek, ervaring en vakwerk bij de realisatie van al onze dakwerken. Of het nu gaat om het verhelpen van dak lekkages, de realisatie van een dakterras of bij totale dakrenovatie. Isolatie en draagkracht zijn bij de realisatie van een dakterras uiterst belangrijk. Onderzoek en calculatie zijn belangrijke onderdelen van het advies en plan van aanpak dat u van ons mag verwachten. Daarnaast verzorgen wij voor de eventuele vergunningaanvraag en overleggen u een helder stappenplan rondom de bouwkundige aspecten. Is er voor het bereiken van het dakterras plaatsing van een trap nodig of zijn er andere inpandige renovatie nodig om uw droom dakterras te realiseren, dan werken wij samen met betrouwbare partnerbedrijven.

Uw plannen voor uw dakterras Enkhuizen vormgeven?

Wilt u verder bouwen aan uw plannen voor een dakterras in Enkhuizen? Wij helpen u graag op weg! Neem voor meer informatie, een inspectie bij u thuis voor de mogelijkheden en het doorspreken van uw plannen vrijblijvend contact met ons op. Aan de hand van een nadere kennismaking en bezichtiging van de locatie zullen wij u uitgebreid voorzien van informatie en een vrijblijvende offerte.
U bereikt ons via telefoonnummer: 06 – 2274 116, info@droogdak.nl of ons contactformulier in.

    Dakterras Lelystad