Dakterras Lelystad

Dakterras Lelystad, genieten van extra ruimte op hoogte
De realisatie van een dakterras is een aanwinst voor uw woning, uw vrijetijdsbesteding en zorgt voor een extra gevoel van ruimte. Ook op het gebied van isolatie en een bijdrage aan een groene omgeving biedt het omtoveren van de ‘verloren’ vierkante meters op uw dak of aanbouw in een dakterras ongekende mogelijkheden. Of de realisatie van uw dakterras in Lelystad een ingrijpende of minder ingrijpende verbouwing vraagt is afhankelijk van een aantal factoren. In de eerste plaats zijn uw wensen leidend, op de voet gevolgd door de bouwkundige mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvende bezichtiging, gevolgd door een eveneens vrijblijvende offerte voorzien wij u van alle gewenste informatie.

    • Roof top dakterras Lelystad
    • Dakterras Lelystad boven aanbouw
    • Allround dakdekkersbedrijf
    • Ruim 20 jaar ervaring

Vakkundige realisatie

De realisatie van een dakterras is een bouwkundig project dat vraagt om expertise en een goed begeleiding. Alles van vergunningaanvraag tot schilderwerk kunt u door ons laten verzorgen. Uiteraard staat een vakkundige realisatie voorop. Wanneer de realisatie van het dakterras vraagt om extra bouwkundige aanpassingen, zoals een trap of dakluik, dan werken we samen met gespecialiseerde partners.

Roof top dakterras Lelystad

Bij een roof top dakterras gaat het om een dakterras in de meest letterlijke zin. De saaie vierkante meters van uw platte dak zijn, mits de bouwkundige staat het toelaat, een perfect uitgangspunt voor een dakterras. Heeft u plannen voor een roof top dakterras? Samen met u bekijken we graag welke mogelijkheden uw platte dak biedt.

Dakterras boven aanbouw

Ook het platte dak boven uw aanbouw of garage is om te transformeren tot een dakterras. Van isolatie tot dakbedekking en van gootwerk tot hekwerk maken wij van deze ‘verleren meters’ extra leefruimte.

Van saai naar fraai… Realiseer uw dakterras in Lelystad

Ziet u ook meer potentie in uw dak? Wilt u weten of uw platte dak geschikt is om te transformeren tot dakterras en zoekt u hiervoor een vakkundig dakdekkersbedrijf voor de transformatie van ‘saai’ naar ‘fraai’? Neem voor meer informatie, een afspraak voor een bouwinspectie en een vrijblijvende offerte contact met ons op.
U bereikt ons via telefoonnummer: 06 – 2274 116, info@droogdak.nl of ons contactformulier in.

    Dakterras Lelystad